Народний депутат України, член фракції «Наша Україна» Віктор Король під час прес-конференції у Чернівцях висловив думку, що нинішні, передусім кадрові, помилки влади викликають розчарування у населення та невдовзі призведуть до серйозних кадрових ротацій в Україні.
Зокрема, як повідомляє УНІАН, він зауважив, що «після сформування у Чернівцях нової облдержадміністрації досі ніхто навіть не порадився зі мною на офіційному чи не на офіційному рівні. Люди, які прийшли, не вважають це за потрібне. Тобто прийшла команда і почала працювати, думаючи, що зможе представити всі інтереси всіх політичних сил. Тому й виникає певне розчарування у людей, що, безперечно, призведе до серйозних кадрових ротацій». На думку В. Короля, терпець Віктора Ющенка скоро урветься, і багато хто відповідатиме за свої дії. Зміни будуть і на рівні урядовців, і на рівні глав облдержадміністрацій, вважає він, бо «люди на відповідальних посадах повинні розуміти, чому і куди їх було призначено». До того ж дії представників влади безпосередньо позначаються на авторитеті партії Народний союз «Наша Україна» —він дещо знизився насамперед тому, що партію асоціюють із прорахунками влади. А найголовніша помилка, на думку народного депутата, полягає в тому, що більшість обласних осередків партії очолили глави облдержадміністрацій — отже, прорахунки влади автоматично перенеслись на партію. В. Король вважає, що сьогодні влада має негайно виправляти ситуацію, оскільки провладна «НСНУ» не має своєї стратегії та стала неспроможною йти попереду свого суспільства, продукувати ідеї і, на жаль, плентається за суспільством.
Оскільки В. Король є генерал-лейтенантом міліції, то він також оцінив роботу правоохоронних органів. І, на його думку, нинішнє керівництво правоохоронних органів не справляється зі своїми обов’язками. А відповідаючи на запитання, чому Президент досі не створив Національне бюро розслідувань, В. Король висловив переконання, що причиною були «люди, які нашіптували Президентові на вухо», що цього «не потрібно робити, бо це лише нам заважатиме. Ми самі зробимо ще краще без всякого НБР». Однак не зробили. Саме тому В. Король планує зустрітися з Президентом, щоб знову повернутися до питання створення НБР.