Нещодавно Голова Верховної Ради Володимир Литвин, перебуваючи на Миколаївщині, нагородив групу місцевих депутатів Почесними грамотами Верховної Ради. Відзнаку отримав і директор Миколаївської філії ВАТ «Укртелеком», депутат обласної ради Юрій Жердєв.
За часів його керівництва робота філії «Укртелекому» щороку набирає обертів у сфері телефонізації найвіддаленіших населених пунктів області. На місцях працівниками підприємства впроваджуються сучасні технології зв’язку. Відомий і соціальний бік діяльності Юрія Жердєва. За його сприяння Миколаївська філія ВАТ «Укртелеком» уже кілька років опікується обласною і міською організаціями ветеранів, Миколаївським обласним осередком Всеукраїнського об’єднання «Слава», а також сільськими школами. Останнім філія допомагає в обладнанні новітніми засобами комунікації.
А цього року керівництво
«Укртелекому» організувало для сільських шкіл передплату на газету «Голос України». Сам Юрій Михайлович, як депутат обласної ради від Кривоозерського району, регулярно зустрічається зі своїми виборцями, котрі цінують його за високий професіоналізм, сумлінну працю і активну життєву позицію.

Миколаїв.