Народна Партія не підтримуватиме рішень, які йдуть у розріз з програмою Президента. І не сприймає докорів уряду на адресу свого лідера — Голови Верховної Ради Володимира Литвина і фракції Народної Партії. Про це заявила на житомирській обласній конференції Народної Партії народний депутат України Катерина Ващук.
«Невже ми закінчилися як хліборобська держава, щоб бездумно, за найнижчими тарифами ввозити в країну все, починаючи з м’яса й цукру? — запитала народний депутат і додала: — Тому постаралися, щоб прийняті закони не зашкодили нашому селу».
Про те, що авторитет Народної Партії зростає, свідчить і довіра молоді до її лідера. Так, нещодавно у Кам’янці-Подільському на Хмельниччині майже сотня молодих людей створили громадську організацію «Молодь за Литвина». Вони згуртувалися навколо міського осередку Народної Партії, яким керує Сергій Бабій. Молодіжне формування очолив його син Олег.
До жовтня активісти пообіцяли подати пакет проектів міському голові. До речі, у День Незалежності, 24 серпня хлопці планують провести футбольний матч з командою місцевих осередків Народного Союзу «Наша Україна» або «Батьківщини».