Донецька обласна організація Партії регіонів виступила із заявою на підтримку свого лідера — заарештованого голови облради Бориса Колесникова.

Приводом стало звернення останнього до бізнесменів регіону, в якому Б. Колесников стверджує, що до Донецька спрямована численна група співробітників МВС та Генпрокуратури начебто із метою «вибити» свідчення проти голови облради. За його припущенням, правоохоронці мають завдання отримати свідчення підприємців, що це саме вони, а не Б. Колесников, заплатили потерпілій стороні — родині Пенчуків — півмільйона доларів за акції торговельного центру «Білий лебідь». Однопартійці голови облради закликали мешканців області, до яких звертатимуться правоохоронці, «не йти на угоду із совістю» і «не ставати співучасниками злочинів нової влади».
Також рада Донецького обласного відділення Партії регіонів закликала активізувати роботу з виборцями.
— Хоча торік 93 відсотки донеччан підтримали Віктора Януковича, ця цифра зовсім не означає, що ми повинні сидіти склавши руки й очікувати на перемогу в 60—70 відсотків, — заявив заступник голови обласної організації партії, заступник голови обласної ради Анатолій Близнюк. — Ситуація в області змінюється, і ми повинні розуміти, що частина виборців, які підтримали Януковича, може перейти до Вітренко, до комуністів і блоку влади.

Донецька область.