Міський голова Донецька Олександр Лук’янченко приніс публічні вибачення Президентові України за події 31 жовтня позаминулого року. Тоді в день приїзду Віктора Ющенка в Донецьку були розміщені численні бігборди, де лідера «Нашої України» було зображено в нацистській формі. 
— Хочу ще раз з усією відповідальністю сказати, що ані до тематики, ані тим паче до якоїсь організаційної допомоги агентству «Плазма» у розміщенні подібних плакатів ані міська рада, ані хтось із працівників міськвиконкому, ані я особисто жодного стосунку не маємо, — сказав на прес-конференції у вівторок міський голова.
У п’ятницю на нараді Віктора Ющенка з активом Донецької області один із промовців заявив, що в ніч на 31 жовтня позаминулого року до наклеювання бігбордів було залучено майже 100 працівників агентства «Плазма» та всі автовишки міста. Ворошиловський районний суд міста зобов’язав «Плазму» виплатити Віктору Ющенку 500 гривень моральної шкоди. Під час останнього приїзду глави держави до Донецька його зустрічали плакати «Плазма щиро вітає Президента України». Попри це, В. Ющенко доручив Службі безпеки України протягом десяти днів перевірити скарги на діяльність цього агентства.