Баскетбол. Южний. Тут відбулося засідання президії ФБУ, на якому серед інших питань розглядали варіант формату наступного сезону.
У Суперлізі планується участь 15 команд: усі учасники попереднього турніру плюс новостворений з переможця вищої ліги «Азовмашу»-2-МГГУ, МБК «Маріуполь», а також «Черкаські мавпи», які посіли друге місце. Цілком можливо, що до старту чемпіонату кількість команд зменшиться або збільшиться на одного учасника.
Команда Суперліги має право заявити не більше двох неєвропейських гравців, а кількість представників континенту не обмежується.
Зазнала змін формула чемпіонату. Вирішили не тільки відмовитися від двоетапної системи. А проводити турнір у два кола. Тепер учасник Суперліги зіграє з кожним суперником лише двічі — вдома та в гостях. Потім кращі вісім клубів розіграють медалі в плей-оф. Стартує чемпіонат 8 жовтня.
Вирішено відродити розіграш Кубка України. Участь у ньому в обов’язковому порядку братимуть геть усі клуби вищої та Суперліги. І за бажанням — представники першої. Команди Суперліги, котрі беруть участь в єврокубках, у боротьбу вступлять в 1/8 фіналу. Закінчиться національний кубковий розіграш «фіналом чотирьох».
І насамкінець про прекрасну стать. Для підвищення популярності жіночого баскетболу в Україні всі колективи об’єднали в одну лігу.