Завдяки сприянню народного депутата Олександра Шевченка була врятована новонароджена дівчинка з Васильківки, що на Дніпропетровщині. На честь парламентарія Людмила Копильченко назвала свою доньку Олександрою. До речі, у помічників народного обранця зберігається більше ста листів-подяк від земляків, яким проведено складні операції не лише в Україні.
Парламентарій — частий гість у ветеранських організаціях свого 39-го округу. Завдяки його клопотанням істотно поліпшено телефонізацію і забезпечення необхідними медикаментами пенсіонерів.
Крім того, Олександр Шевченко приділяє багато уваги розвиткові духовності. За його ініціативою та активною участю відроджуються і зводяться собори. Так, у селі Ковпаківка Магдалинівського району відремонтовано церкву, нову будують у селі Васильківка.
До храму Святого Архистратига Михаїла, що в селі Піщанка Новомосковського району, народний обранець передав ікону Святого князя Олександра Невського. «Впевнений, що вона буде добрим знаком і вірним захисником для земляків», — побажав парламентарій.


Вл. інф.