Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом підробки постанов про скасування вироків суду стосовно громадянина Віктора Януковича.
 Як повідомила прес-служба обласної прокуратури, у період з 2002 по 2004 роки невстановлені на цей час службові особи апеляційного суду Донецької області, діючи умисно, підробили дві постанови президії Донецького обласного суду. А також підписи від імені судді про начебто скасування вироків народного суду міста Єнакієвого відносно Януковича Віктора Федоровича із закриттям провадження за двома кримінальними справами.
Прокурор області Олексій Баганець зазначив, що у будь-якому разі судимості екс-прем’єр-міністра вже погашені у зв’язку зі строком давності: «Але якщо людина вчинила злочин, і вина її була доведена, що вона вчинила злочин, був обвинувальний вирок суду, а строки давності пройшли, і судимість погашена — це одне. А реабілітація, тобто закриття кримінальної справи і твердження про те, що вона не вчиняла злочини або її вина не була доведена, — це зовсім інше».