Ранкове засідання 24 червня
Під час оголошення депутатських заяв нову владу критикували не лише представники опозиції, перепало їй на горіхи і від нашоукраїнця Володимира Яворівського. «Ми не в захопленні від усього того, що робить нова влада, і від того, що відбувається в нашій державі», — зазначив він. Ми усвідомлюємо помилки, які вона допускає, й болісно їх переживаємо, проте ми не дамо владі розслабитися і не чекайте, що ми постійно захоплюватимемося її діями, наголосив депутат.
Після оголошення заяв парламентарії перейшли до розгляду порядку денного. 
Сесія підтримала в першому читанні низку законопроектів. Зокрема, про загальну безпеку продукції, згідно з яким виробник і розповсюджувач зобов’язані розміщувати на ринку лише доброякісну продукцію. До того ж будь-який споживач, який придбав продукцію, але має сумніви в її безпеці, матиме право звернутися до відповідного органу з проханням її перевірити. Парламент ухвалив також проект закону про деякі питання ввезення на митну територію України транспортних засобів. За словами міністра економіки Сергія Терьохіна, документ забороняє ввозити до країни автобуси та вантажні автомобілі, що виготовлені або експлуатуються більше восьми років. Проте це обмеження не стосується автомобілів, що ввозяться як гуманітарна допомога або транзитних. Водночас законопроект дозволяє реєструвати автомашини, які експлуатувалися більше п’яти років, коли вони відповідають стандартам «Євро-3». 
Сесія проголосувала (у першому читанні) за зміни до закону про розвиток автомобільної промисловості України (щодо скасування умов локалізації) та внесла до порядку денного проект закону про розробку й застосування стандартів технічних регламентів та процедуру оцінки відповідальності.
А на початку ранкового засідання головуючий, Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк привітав з днем народження депутата Сергія Жижка (на знімку).