У глухий кут може зайти політична ситуація, що склалася на Вінниччині. Таку думку висловив голова облдержадміністрації Олександр Домбровський під час зустрічі з керівниками політичних партій блоку «Сила народу», запропонувавши їм знайти дійову формулу виходу з кризи.
Протягом трьох тижнів будинок Вінницької облдержадміністрації пікетують представники двох політичних партій і однієї громадської організації. У такий спосіб вони висловлюють свій протест проти неправильної, на їхню думку, кадрової політики керівника області, вимагаючи його відставки. 
Ударом у спину діючій владі назвав О. Домбровський під час згаданої вище зустрічі такі дії пікетувальників. Річ у тім, що політичні партії, які організували пікет, входять до блоку «Сила народу». Як стверджує керівник області, він намагався знайти спільну мову з «бунтівниками» (так назвав їх О. Домбровський), роблячи кроки назустріч. Проте так і не зрозумів нав’язані ними «некомандні правила гри».
Голова ОДА також спростував факти, викладені пікетувальниками у листівці, яку розповсюджують в області. Він ще раз нагадав про те, що після його призначення у всіх 27 районах відбулася заміна голів райдержадміністрацій. Кожна партія шляхом консультацій і переговорів отримала місця для двох своїх представників на посадах керівників районів. У такий спосіб відбулося призначення голів райдержадміністрацій у 24 районах області. О. Домбровський категорично відкинув звинувачення про висунення «своїх» людей. Без консультацій на посаду не прийшов жоден керівник. За його словами, відверто брехливою є інформація про реальну соціально-економічну ситуацію в регіоні. 
У ситуації, що склалася, у ролі третейського судді має виступити координаційна рада блоку партій «Сила народу». Адже саме вона, наголошує керівник області, взяла на себе відповідальність за дії влади. 
 
Вінницька область.