Під таким добре відомим з піонерських часів девізом працює молода амбітна команда творців всеукраїнського телевізійного конкурсу «Крок до зірок». На цьому любить наголошувати генеральний продюсер конкурсу Михайло Поплавський.
Саме молода команда випускників Київського національного університету культури і мистецтв проводить зйомки ювілейного, 300-го, випуску програми «Крок до зірок».
Співзасновниками цього дитячого проекту є Київський національний університет культури і мистецтв, Міжнародний благодійний фонд «Обдаровані діти України» та Перший Національний канал телебачення. Шостий рік поспіль щотижня на екранах телевізорів талановита дітвора з Криму і Харкова, Донецька і Львова, Києва і Одеси та найвіддаленіших сіл України змагається у виконавській майстерності, переконуючи дорослих, що українська пісня і танець завжди модні й актуальні.
На сцені з’являються виконавці із трирічного віку: таку молодь організатори шукали, проїхавши із відбірним туром усі найбільші обласні центри України. За п’ять з половиною років «Крок до зірок» набув міжнародного визнання, більш як сто наших лауреатів стали переможцями в закордонних мистецьких змаганнях. За словами генерального продюсера конкурсу Михайла Поплавського, сьогоднішня молодь і є наше майбутнє, яке ми разом виховуємо у дитсадках, школах, а потім у вузах.
Над створенням «Кроку до зірок» працює творча група: сценарно-режисерська — Олег Боднарчук та Денис Сало; головний оператор та оператор ТЖК — Євген Павліченко та Костянтин Євсюков; режисер телеверсії — Лілія Єременко.
Генеральний продюсер конкурсу сьогодні активно працює над тим, щоб «Крок до зірок «показали по Євробаченню, і тоді в багатьох відпадуть сумніви щодо кращих європейських традиції у пісенному виконавстві та хореографії.
Найбільшою нагородою для кожної пари іскристих дитячих оченят стає віра у підтримку дорослих, у значущість свого таланту та надія в те, що перший крок буде вдалий.
Переможцям наступного туру «Крок до зірок» буде надано можливість виконати пісню разом з відомим співаком, серед яких — Віктор Павлік, Ані Лорак, Михайло Поплавський, Павло Зібров, Наталя Могилевська та інші відомі артисти...