Нещодавно в розважальному комплексі «Арена» в Києві за підтримки Фонду допомоги дітям Чорнобиля було проведено благодійний концерт Руслани. Більш як 200 тисяч гривень, що зібрали, буде спрямовано на закупівлю обладнання для кількох дитячих лікувальних закладів країни. Зокрема, для дніпропетровської лікарні № 3, київської № 2, львівського навчально-реабілітаційного центру «Джерело».
Про це повідомила на прес-конференції засновник і директор фонду Надія Матківська.
— Фонд засновано в США як благодійну організацію, — розповіла вона, — яка працює в Україні вже 15 років. За цей час поставлено в Україну сучасного медичного устаткування та медичних засобів на більш як 53 мільйони доларів. Фонд має 19 партнерських лікарень по всій Україні. Його медичні програми зосереджено на покращенні реанімації новонароджених, дитячої кардіохірургії, педіатричної онкології, поліпшенні умов життя в українських сиротинцях для дітей з фізичними вадами розвитку.
Надія Матківська і виконавчий директор фонду Олександр Кузьма дякували Руслані за благодійний внесок для лікування дітей Чорнобиля і закликали всіх митців наслідувати її приклад.
— Ми з Русланою й надалі проводитимемо такі благодійні концерти, — запевнив журналістів продюсер, режисер і її чоловік Олександр Ксенофонтов. — Ми підтримуємо керівників фонду і просимо всіх митців ділитися з дітьми, — додав він.
 
Київ.