«Запоріжсталь» не планує знижувати обсяги виробництва і збереже робочі місця, зарплати та пільги працівникам і ветеранам комбінату.
Метал — це хліб промисловості. Коли остання буксує, то й він мало кому потрібен. Зокрема, якщо комбінат «Запоріжсталь» ще нещодавно постачав 30% своєї продукції на внутрішній ринок України, то зараз цей показник знизився до 15 відсотків. Тобто попит впав удвічі.
Однак і за таких непростих умов на металургійному гіганті навіть не думають про згортання виробництва. «Ви вболіваєте за комбінат, тож і до вас ніхто спиною не повернеться», — заявив на зборах працівників доменного цеху підприємства генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма. Він наголосив, що комбінат зберігає стабільність, та запевнив, що менеджмент шукає і знаходить нові ринки збуту продукції. Все це дозволяє підприємству не знижувати обсяги виробництва, продовжувати проекти модернізації, своєчасно виплачувати заробітну плату, зберігати соціальні гарантії і пільги працівникам та ветеранам.
Запоріжжя.