Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 312
-
2Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 58
-
3Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир 51
-
4З початку року 1182 агрогосподарства отримали понад 6 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9» 48
-
5Витяг із постанови Центральної Виборчої Комісії 45