Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Комітет з питань інтеграції України до ЄС: Польща розпочала головування в Раді ЄС 68
-
2Комітет з питань бюджету інформує про основні підсумки роботи за 2024 рік 64
-
3Оголошується набір до Молодіжної ради при Голові українського Парламенту 64
-
4Тижневі освітянські та наукові новини від Комітету з питань освіти, науки та інновацій 60
-
5Найбільш важливі закони у гуманітарній та інформаційній сфері прийняті Верховною Радою ІХ скликання 49