Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
11 грудня — річниця референдуму про незалежність України 152
-
2Необхідно наблизити національну практику проведення дисциплінарних проваджень до практики і принципів належного урядування ЄС та досвіду міжнародних організацій 101
-
3Комітет з питань економічного розвитку провів круглий стіл, присвячений реформі індустріальних парків 93
-
4Українські аграрії уже засіяли 98% прогнозованих площ озимими культурами 90
-
5Сергій Іонушас: На наступному пленарному засіданні буде повернута норма про конфіскацію майна у випадку укладення угоди в кримінальному провадженні 89