Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Рюей-Мальмезон та Чернівці відтепер міста-побратими 92
-
2Чернівецький міський голова Роман Клічук привітав спортсменів, які прославляють місто 90
-
3День відповідальності людини 82
-
4Іванна КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ: Гаряча війна йде на теренах України, але гібридна війна вже йде на теренах усієї Європи 75
-
5Українські аграрії намолотили 57,2 млн тонн зернових та олійних культур, — Комітет з питань аграрної та земельної політики 73