Баскетбол. Київ. Спорткомплекс «Меридіан». Чемпіонат України. Суперліга (чоловіки). Фінал. Серія до трьох перемог. 11 і 12 червня. БК «Київ» — «Азовмаш» (Маріуполь). 86:82 і 93:80.
У першому поєдинку гості взяли потужний старт і вели перед у десять очок. Однак переваги не втримали, і на велику перерву команди пішли за рахунку 45:44 на користь киян. І надалі йшла гостра суперечка. Однак баскетболісти БК «Київ», зміцнивши оборону, мінімальною перевагою не поступилися.
Наступного дня спочатку все нагадувало попереднє протистояння. Але у другій половині зустрічі абсолютна перевага була на боці господарів, які довели її до 22 очок (!). Наприкінці матчу тренери дали пограти резерву, і маріупольці дещо скоротили розрив у рахунку. Можливо, на дії «Азовмашу» вплинуло те, що за п’ять фолів майже одразу після великого відпочинку майданчик залишив їхній лідер Артур Лонг.
Третє побачення претендентів відбудеться в Маріуполі 16 червня. А поки що в серії попереду БК «Київ» —2:0. Однак фахівці вважають, що командам доведеться зіграти щонайменше чотири матчі, а то й усі п’ять.