Футбол. Стало відоме місце проведення матчу 30-го туру УПЛ «Чорноморець» — «Карпати». Сайт одеського клубу поінформував, що досягнуто домовленості з ФК «Оболонь-Бровар» про проведення згаданого матчу на стадіоні «Оболонь-Арена» у Києві.
Зустріч розпочнеться 18 травня о 17.00 і відбудеться в присутності глядачів. Поєдинок «Металіст» — «Ворскла» раніше планувалося провести в Харкові. Однак через нестабільну ситуацію в місті матч перенесли до столиці. І він пройде на стадіоні «Динамо».
До цього додамо, що київське «Динамо» зіграє із «Зорею» на НСК «Олімпійський». Донецький «Шахтар» прийме «Волинь» у Черкасах, «Дніпро» вдома — донецький «Металург».
А от «Говерла» через питання безпеки відмовилася їхати до Севастополя. Цю інформацію надав тренер ужгородців В’ячеслав Грозний.
— Підтримую таке рішення нашого керівництва. Якщо в Маріуполі, Донецьку, Луганську, Харкові, Одесі грати не можна. Якщо є окуповані території, де перебувають війська, то як там можна грати? Адже команду банально можуть узяти в заручники і навіщо комусь потрібні такі провокації напередодні президентських виборів, — пояснив пан Грозний.