Тоді у вас є унікальний шанс! Перший віце-прем’єр-міністр України Анатолій Кінах оголосив про початок реалізації такого проекту для дитячих будинків сімейного типу. А ініціювали його Партія промисловців і підприємців та Київська організація громадянського парламенту жінок України.
Експерименти з організації родинного бізнесу на Київщині — вдалися! Так, родина Шамраїв з Фастова, котра виховує 12 дітей, отримала допомогу та відкриває міні-пекарню. А сім’я Поплавських з Броварів побудувала і утримує невеличку страусячу ферму.
Стартовим капіталом для започаткування родинного бізнесу стануть кошти українських бізнесменів та гранд італійського уряду, які на конкурсній основі надаватимуться безоплатно.
Підсумки конкурсу підіб’ють у жовтні нинішнього року. ПППУ закликає всіх підприємців та бізнесменів підтримати проект «Захистімо майбутнє — підтримаймо сімейний бізнес!».
Із заявками на участь та пропозиціями звертайтеся:
Партія промисловців і підприємців України: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 34, кім. 321. Тел.: (044) 234-56-99. E-maіl: merezha@uspp. org. ua.
Київська організація громадянського парламенту жінок України: м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 2-А. Тел./факс: (044) 451-89-59. E-maіl: fond@tvіy. com. ua .