Наша газета — співорганізатор змагань
Спортивні шкільні команди сіл Медведівки, Мельників, Новоселиці, Головківки та Старої Осоти завзято змагалися з бігу, футболу, шахів, перетягування каната в Медведівці Чигиринського району. Третій рік поспіль черкаський корпункт «Голосу України» виступає співорганізатором цього дитячого міжобласного краєзнавчо-спортивного свята «Холодноярські ігри» на призи Максима Залізняка.
Цього року батьківщина ватажка Коліївщини вітала не лише команди сільських шкіл Черкащини та Кіровоградщини. За сприяння народного депутата України Володимира Бондаренка та його благодійного фонду «Рідна оселя» на «Холодноярські ігри» прибули вихованці школи олімпійського резерву з Києва. Юні легкоатлети поспілкувалися зі своїми сільськими ровесниками, продемонстрували у показових спринтерських забігах свою майстерність. Велике враження на майбутніх чемпіонів справила мандрівка до колишньої гетьманської столиці Чигирина — родового маєтку Богдана Хмельницького у Суботові, подорож мальовничим урочищем Холодний Яр.
Краєзнавчо-спортивне дійство, організоване постійними його ентузіастами — Національним історико-культурним заповідником «Чигирин», черкаською фірмою «Мехбуд», «Сільськими вістями», «Голосом України» та іншими шанувальниками минувшини, вдалося на славу. Прикро лишень, що від часу його заснування і проведення осторонь залишається черкаська обласна влада. Та, може, і краще, що «Холодноярські ігри» — це справді народне свято.
 
Черкаська область.