Ми, мешканці Великої Ялти, звертаємося до Вас з великим проханням — поважати наш вибір. Кому, як не Вам, знати, що таке вибір народу! Ми обрали міським головою Ялти Сергія Борисовича Брайка і не шкодуємо про свій вибір.
Ялтинцям пощастило — Сергій Борисович Брайко виконує свої передвиборні обіцянки! За даними недержавного аналітичного центру «Інститут реформ», який щорічно проводить рейтингову оцінку соціально-економічного розвитку районів України, згідно з порівняльним аналізом 494 територій України у 2004 році Велика Ялта посіла перше місце.
Головне в роботі Сергія Борисовича — це соціальні програми для жителів міста, для поліпшення їхнього життя. 14 таких програм прийнято і виконуються, у тому числі із забезпечення теплом будинків і освітлення вулиць, з комп’ютеризації шкіл, з облаштування депортованих. Тільки за міською програмою «Турбота» з підтримки незаможних за три роки виділено більш як півтора мільйонів гривень. На особистих прийомах наш міський голова щорічно приймає по п’ятсот мешканців. Саме Сергій Борисович Брайко дав обіцянку ветеранам і постійно проводить виїзні прийоми в Раді ветеранів.
У місті завершився перший етап унікальної програми «Тепло» з установки міні-котелень у дитячих садках, школах, лікарнях, житлових будинках. Уперше за багато років у дитсадках і школах справді тепло і затишно. І в багатоквартирні житлові будинки, де батареї були холодними, уперше прийшло тепло.
Наша набережна довгий час нагадувала «шалман», де смажили шашлики, розливали пиво і горілку, всю ніч гриміли атракціони і музика. Сьогодні ялтинці пишаються новою набережною, що відповідає статусу курорту світового значення, яким наш міський голова обіцяв зробити — і робить! — Ялту.
До Брайка багато керівників міста говорили про транспортну проблему в Ялті. Але тільки Брайко взявся за її рішення: в Ялті будують підземний перехід до овочевого ринку, що допоможе уникнути «пробок» у центрі міста.
Завдяки ініціативі та підтримці Сергія Борисовича Брайка Ялта стає бальнеологічним курортом — у Приморському парку відкрито безплатний бювет мінеральної води, що, навіть за попередніми оцінками медиків, має цілющі властивості, особливо для чорнобильців.
Ви часто говорите про те, що політика і бізнес —несумісні, що керівник будь-якого рангу не повинен бути бізнесменом. У нашого міського голови немає бізнесу в Ялті, немає магазинів, ресторанів, готелів. І земельної ділянки на території Великої Ялти немає! За весь час свого перебування на посаді він не одержав жодних благ для себе чи своєї родини. Сергій Борисович усі свої сили, розум, досвід віддає для процвітання Ялти і її жителів. За це ми цінуємо і поважаємо його!
Ми знаємо, що багато представників старої влади загрузли в корупції, збагатилися за рахунок народу. Але не можна міряти всіх одною міркою. Ми віримо нашому міському голові! За ті три роки, що він керує містом, Ялта розцвіла, сюди приїжджає усе дедалі більше відпочивальників, інвестори вкладають у Ялту дедалі більше коштів! Нинішня ситуація з усуненням обраного ялтинцями міського голови може зірватити курортний сезон. А це — величезні втрати і для бюджету Криму, і для бюджету всієї країни.
Ми вважаємо, що міський голова Ялти Сергій Борисович Брайко повинен працювати до закінчення терміну своїх повноважень, відзвітувати перед своїми виборцями. А ми дамо оцінку його роботи — це наше право.
Народ має право вибору. Ялтинці обрали Сергія Борисовича Брайка!
Павло КУЛЕШОВ, почесний громадянин м. Ялта, Герой Радянського Союзу, Петро РАССАДКІН, почесний громадянин м. Ялта, Герой Радянського Союзу, Михайло БОРИСОВ, почесний громадянин
м. Ялта, Герой Радянського Союзу, Василь КУЗЬМІН, почесний громадянин м. Ялта, Герой Радянського Союзу, Рада ветеранів м. Ялти, міська організація інвалідів війни і Збройних сил, Міська організація борців антифашистського опору — колишні в’язні фашистських таборів, Товариство ветеранів афганської війни «Афганістан», Міська громадська організація Кримської республіканської асоціації «Пам’ять Чорнобиля», Комітет самоорганізації мікрорайону Васильєвка, Клуб ділових жінок, асоціація «Справедливість» — об’єднання громадських організацій Великої Ялти, Комітет самоорганізації населення Сімеїзького селищної ради, Ялтинська ліга «КЕМПО», Товариство дружби «Ялта—Баден-Баден», Ялтинська первинна організація російської громади Криму «Отечество», громадська організація громадян «Суспільне визнання Ялти», громадська організація «Футбольний клуб «Ялта», Громадська організація «Фонд «Нові імена», спортивний клуб «Спартак»,
Т. КЛИМЕНКО, голова Клубу виборців і депутатів смт Кореїз, Н. РУДНИК, А. ЛЕТКОВСЬКА, засновники ВТ «Кримконцерт», Українська академія аграрних наук, Учена рада Нікітського ботанічного саду УААН — Національний науковий центр.
Усього 3 421 підпис.