у буквальному розумінні слова дає багатьом хмельничанам ТОВ «Стіомі-холдинг», яке останнім часом стало одним із найпотужніших інвесторів в аграрному секторі краю.

Сьогодні компанія обробляє понад двадцять п’ять тисяч гектарів землі в п’яти районах області. Майже десять тисяч людей пов’язані з нею: одні стали її пайовиками, інші працюють. . У спадок товариству від колишніх господарств дісталися далеко не кращі землі, більшість із яких не орали по кілька років. Тому знадобилося чимало зусиль і коштів, аби змусити землю давати достойні урожаї. Щороку на полях, котрі взяла в оренду «Стіомі-холдинг», збирають понад шістдесят центнерів зернових з гектара.
Збіжжя практично не вивозиться за межі області. Більшу частину переробляють на Хмельницькому хлібокомбінаті, який входить до складу компанії. Щодня тут випікають до ста тонн хліба, булок, короваїв, кондитерських виробів. Продукцію хлібопекарів знають практично в усіх куточках області. В тому, що вона справді смачна та поживна, зможуть ще раз переконатися й учасники нашої читацької лотереї, адже хлібокомбінат цього разу виступив її спонсором.
Відрадно, що компанія дбає про хліб не лише щоденний, а й про духовний. Для своїх працівників, ветеранів війни і праці, пайовиків вона передплатила тисячу комплектів «Голосу України» на друге півріччя. Її керівник Михайло Стадник переконаний, що відродження села має бути комплексним, а тому вкладати гроші потрібно не тільки в землю, а й у свідомість, виховання людей.