Голова Верховної Ради України Володимир Литвин під час робочої поїздки в Чернігівську область повідомив, що додаткового засідання парламенту не буде. Оскільки триває розслідування Генеральної прокуратури, і Генеральний прокурор Святослав Піскун, а також голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з перевірки дотримання конституційних прав і свобод людини та громадянина Віктор Мусіяка перебувають в Ужгороді для вивчення ситуації.
Тим часом народний депутат, уповноважений представник фракції СДПУ(о) Володимир Заєць повідомив, що зібрано 156 підписів народних депутатів на підтримку проведення додаткового засідання Верховної Ради України. За його словами, свої підписи поставили представники фракцій СДПУ(о), «Регіони України», Народної партії, КПУ, груп «Демократична Україна», «Демократичні ініціативи» та ряд позафракційних депутатів.
Однак Володимир Заєць зауважив: навіть з урахуванням цієї обставини додаткового засідання скоріш за все не буде. Це пояснюється тим, що основні учасники подій в Ужгороді Нестор Шуфрич і Тамара Прошкуратова перебувають в лікарні і їм важко прийти на засідання.