27—28 квітня у Полтаві проходило виїзне засідання Комітету Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів з питань організації соціального обслуговування одиноких громадян та інвалідів Великої Вітчизняної війни територіальними центрами і будинками-інтернатами Полтавської області. 
Його учасники ознайомилися з роботою медичного шпиталю інвалідів Великої Вітчизняної війни та Центру ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів Крюківського району Кременчука, відвідали райуправління праці та соціального захисту населення і територіальні центри в Полтаві та Нових Санжарах, побували в Горбанівському будинку-інтернаті.
За підсумками поїздки відбувся «круглий стіл» з участю голови комітету Петра Цибенка, народних депутатів України Миколи Кульчинського, Олександра Фельдмана, заступника міністра праці та соціальної політики Віктора Дяченка, представників Міністерства оборони України, місцевих органів влади та ветеранських організацій. У ході обміну думками було відзначено не лише позитивні напрацювання, які є сьогодні на Полтавщині, а й проблеми, що потребують нагального вирішення і на столичному рівні, і на місцевому.