Теніс. Анталія (Туреччина). Кубок Федерацій (перша група Євро-Африканської зони). У стартовому матчі українки, які потрапили до групи D, перемогли збірну Греції — 3:0. Ольга Савчук переграла Анну Куманту — 6:3, 6:4. Перша ракетка нашої команди Олена Бондаренко не лишила шансів Анні Герасіму — 6:1, 6:3. У поєдинку пар сестри Катерина та Валерія Бондаренко переграли дует Каплані/Куманта — 6:1, 6:2.
В іншому поєдинку в нашій групі Білорусь взяла гору над Ізраїлем — 2:1. Нагадаємо, що право продовжити боротьбу за вихід до світової групи має лише переможець змагання.
Баскетбол. Чемпіонат України. Суперліга. Чоловіки. Турнір за 1—6 місця. МБК «Одеса» — «Сумихімпром». 84:101. МБК «Миколаїв» — БК «Хімік» (Южний). 88:106.
У столиці зустрічалися лідери — БК «Київ» і «Азовмаш» (Маріуполь). Драматичний поєдинок закінчився перемогою киян — 104:102. Найрезультативнішим у господарів став Норріс — 30 очок, у гостей — Лонг (29 очок і 5 підбирань).
Футбол. Позавчора відбулися збори колективу ФК «Ворскла», на якому ухвалили рішення про перетворення колективного підприємства на ТОВ ФК «Ворскла». Тепер головною футбольною командою Полтавської області керуватиме Олег Бабаєв. Відомо, що новий президент «Ворскли» із Кременчука. Очолював ВАТ «Кременчукм’ясо», входив до складу наглядової ради банку «Фінанси і кредит».

***

Апеляційний комітет ФФУ розглянув скаргу бориспільського «Борисфена» на рішення КДК ФФУ, відповідно до якого основному й дублюючому складам бориспольців було зараховано технічну поразку в матчах 17-го туру чемпіонату країни проти полтавської «Ворскли-Нафтогаз» за неготовність поля стадіону «Колос» до проведення цих поєдинків.
Розглянувши скаргу, Апеляційний комітет ФФУ дійшов висновку, що ФК «Борисфен» винний у недостатньо наполегливих діях із забезпечення відповідності футбольного поля вимогам ФФУ й чинного законодавства України, й залишив рішення КДК ФФУ в чинності.

В. Б.