Набув чинності вирок суду стосовно жительок Миколаєва, які промишляли шахрайством. За два роки вони обвели навколо пальця 13 жінок і заволоділи їхніми грошима та майном на суму понад 60 000 гривень.
65-річна Марія зі своєю знайомою Світланою орудували на території Центрального ринку в Миколаєві. Схема «роботи» була проста: Марія зверталася до незнайомих жінок, пропонуючи «зняти причину». У цей час нібито випадково з’являлася «зцілена» від усіх хвороб подруга. Введені в оману, клієнтки віддавали свої коштовності і гроші. Увійшовши в смак, жінки «давили на психіку» жертв різними способами. Вони збільшували кількість «лікувальних сеансів», погрожували зурочити, лякали смертю близьких родичів. Під виглядом зняття причини в однієї з потерпілих «цілительки» забрали 34 тисячі гривень, а продовживши «лікування», заволоділи її коштовностями на суму 3 тисячі 705 гривень.
Лише після того, як потерпілі звернулися до правоохоронних органів, протизаконну діяльність було припинено. Апеляційний суд Миколаївської області засудив кожну шахрайку до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією половини належного засудженим майна, повідомила прокурор відділу прокуратури Миколаївської області Тамара Князєва.

Миколаїв.