“Золото”, “срібло”, “бронза”...

Вільна боротьба. Варна (Болгарія). Чемпіонат Європи. Повний комплект нагород завоювали українські спортовці другого дня змагань. Переможцем у вазі до 84 кг став Тарас Данько, котрий у фіналі здолав турка Серхата Балчі. Срібної медалі у категорії до 120 кг удостоєний наш Вадим Тасоєв. У вирішальному поєдинку він поступився Курамагомеду Курамагомедову з Росії. До речі, для російської команди ця нагорода — єдина золота у змаганнях.
Бронзовим призером став українець Андрій Стадник. У втішному фіналі він упорався з німцем Ретером Енджелхартом. Нагадаємо, що першого дня чемпіонату “золото” виборов Василь Федоришин, а бронзу — Володимир Сиротін.
Учора в боротьбу на чемпіонаті вступили жінки. А завершиться борцівський фестиваль змаганнями представників греко-римського стилю.

“Сокіл” — чемпіон!

Хокей. Чемпіонат України. Фінальна серія до двох перемог. Другий матч. “Дніпровські вовки” (Дніпропетровськ) — “Сокіл” (Київ). 1:4. Нагадаємо, що і в першому матчі перемогли кияни — 7:0.

Англійське протистояння

Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Матчі у відповідь. 13 квітня.
“Ювентус” (Італія) — “Ліверпуль” (Англія). 0:0. Турин. Стадіон “Делле Альпі”. 55 464 глядачі. Перший матч — 1:2.
ПСВ (Нідерланди) — “Ліон” (Франція). 1:1 (додатковий час — 0:0, пенальті — 4:2). Ейндховен. Стадіон “Філіпс”. 35 000 глядачів. Голи: Апекс, 50 — Вілтор, 10. Перший матч — 1:1.
Отже, в 1/2 фіналу зустрінуться: “Челсі” — “Ліверпуль”, “Мілан” — ПСВ. Матчі відбудуться 26/27 квітня і 3/4 травня.

В. Б.