Донецька міська організація Партії регіонів вирішила поновити щоденні мітинги на підтримку голови обласної ради Бориса Колесникова. Щоправда, акція у вівторок увечері була нечисленна: лише кілька сотень учасників. Голова обласного Союзу підприємців малого і середнього бізнесу та ремісників Олександр Хряков зачитав заяву громадського руху “За Україну без Ющенка!”. Автори заяви звернулися до лідерів країн Євросоюзу з проханням відгукнутися на ситуацію навколо арешту Бориса Колесникова, а також оголосили Донецьк “столицею свободи, столицею нової федерації”.

Керівництво інвестиційної компанії “Керамет-Інвест” підтвердило у вівторок, що компанія в період із жовтня 2002-го по вересень 2004 року купувала акції ВАТ “Торгівельний центр “Білий лебідь” (Донецьк). “Акції купувалися в акціонерів, які виявили бажання їх продати. Кількість укладених договорів із купівлі акцій ВАТ “Торгівельний центр “Білий лебідь” становить 2,4 тисячі”, — заявили в компанії.
“Керамет-Інвест” підкреслює, що всі угоди “укладаються суворо у відповідності із вимогами законодавства України і відповідають найвищим міжнародним професійним стандартам та етичним нормам”, і “Білий лебідь” — не виняток.