Боротьба (вільна і греко-римська). Варна (Болгарія). Чемпіонат Європи серед чоловіків та жінок. Українці з медалями не забарилися вже першого дня.
Золоту медаль у турнірі з вільної боротьби у вазі до 60 кг здобув Василь Федоришин. У фінальній зустрічі він з рахунком 3:1 переміг француза Дідьє Паїса. На шляху до чемпіонства наш атлет поборов поляка Лукаша Горала, у другому поєдинку здолав росіянина Алана Дудаєва, а в третьому — молдаванина Есіра Іліє Васіле.
Бронзовим призером змагань у категорії до 74 кг став Володимир Сиротін. У поєдинку за третє місце український спортовець переміг Давида Акхалмосулішвілі з Грузії та Ельхада Аллахвердієва (Азербайджан). Чемпіоном у цій вазі став болгарин Ніколає Паслар, котрий у фіналі взяв гору над росіянином Сергієм Вітковським.
Бокс. Луцьк. Чотирнадцятий чемпіонат України серед аматорів. Варто зазначити, що змагалися всі найсильніші. Це й не дивно, бо через півроку в Китаї відбудеться чемпіонат світу, і вже розпочався процес формування збірної країни. Пропонуємо імена боксерів, які виграли золоті медалі.
До 48 кг — Віталій Волков (Миколаївська область), до 51 кг — Георгій Чегаєв (Львів), до 54 кг — Максим Третяк (Вінниця), до 57 кг — Сервін Сулейманов (Івано-Франківськ), до 64 кг — Артем Айвазіді (Київ/ Вінниця), до 69 кг — Сергій Дерев’янченко (Миколаїв), до 75 кг — Ісмаїл Силлах (Маріуполь), до 81 кг — Анатолій Дудченко (Київ), до 91 кг — Віталій Міхеєнко (Запоріжжя), понад 91 кг — В’ячеслав Глазков (Луганськ).