Перший публічний вихід до громадськості області та преси новопризначений голова Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Єхануров зробив під час зустрічі з членами політичної коаліції «Сила народу» та СПУ. Він звернув увагу присутніх на те, що сьогодні найголовніше завдання — розв’язання кадрових питань. До речі, представники ЗМІ були присутні на цій зустрічі лише 17 хвилин, а потім їх всіх ввічливо попросили залишити залу. Новий керманич області пояснив це так: треба відразу визначатися, або публічно розповідатимемо, як любимо народ, або говоритимемо відверто. Але пообіцяв встановити порядок спільної роботи із ЗМІ.
Юрій Єхануров підкреслив, що крім досягнень, в області є низка нерозв’язаних питань. Зокрема, дуже повільні темпи будівництва, практично відсутній ринок житла тощо. Є серйозні питання і до промисловості. Як поінформували в прес-службі облдержадміністрації, представники партій говорили, що на керівні посади треба призначати фахівців, тісніше співпрацювати з довіреними особами районних та міських штабів партій, які забезпечували перемогу на виборах тощо. Голова облдержадміністрації пообіцяв врахувати ці пропозиції під час спільного призначення майбутніх керівників.
Юрій Єхануров попередив партійців, що всіх глав райдержадміністрацій в області буде замінено — хоч би хто за кого просив. «Така зараз державна політика», — підкреслив він. Одразу після зустрічі з представниками політради Юрій Єхануров провів ділові переговори з місцевими банкірами, щоб домовитися з ними про кредитування весняно-польових робіт на Дніпропетровщині.

Дніпропетровськ.