Стрибки у воду. Стокгольм (Швеція). Кубок європейських чемпіонів. Ці змагання закінчилися тріумфом української команди. Наша збірна здобула 81 очко і на чотири випередила Росію. Третіми були стрибуни з Німеччини (72 очки).
Переможцями у синхронних стрибках з триметрової вишки стали українські дуети — Юрій Шляхов/Андрій Пригоров та Олена Федорова/Кристина Іщенко. Фахівці особливо відзначили успіх наших чоловіків. Досвідчений дніпропетровець Шляхов вперше на великому турнірі виступав із 17-річним харків’янином Пригоровим.
Золотої медалі удостоєно й миколаївця Костянтина Миляєва, який виграв змагання на вишці. Наші спортовці здобули ще три срібні відзнаки: Дмитро Лисенко (триметрова вишка), Юлія Прокопчук (десятиметрова платформа), Антон Захаров і Роман Володьков (синхронні стрибки з десятиметрової платформи).
Хокей. Фінал чемпіонату України. У першій зустрічі, яка відбувалася в Києві, справжньої боротьби не вийшло. “Сокіл” легко переміг “Дніпровських вовків” — 7:0. Чотири шайби закинув Віталій Литвиненко, дві — Роман Сальников і ще одну — Юрій Гунько. Можливо, сьогодні у Дніпропетровську під час другого поєдинку “Вовки” розізляться?..
Художня гімнастика. Киянка Ганна Безсонова стала переможницею в абсолютній першості на міжнародному турнірі у Греції. Друге місце посіла ще одна українка Наталя Годунко, третє — Інна Жукова з Білорусі.

В. Б.