У березні 2005 року в приймальні Верховної Ради України голови парламентських комітетів, керівники депутатських фракцій і груп провели прийом відвідувачів з Автономної Республіки Крим, Дніпропетровської, Донецької, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Хмельницької областей та міста Києва. Організацію прийому забезпечував відділ з питань звернень громадян апарату Верховної Ради України.
Особистий прийом проводили, зокрема, голови комітетів з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності В. Мойсик, з питань культури і духовності Л. Танюк, з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму К. Самойлик, з питань державного будівництва та місцевого самоврядування А. Матвієнко, а також голова Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації В. Семенюк та секретар Комітету з питань науки і освіти В. Кафарський.
Графік особистого прийому громадян головами парламентських комітетів, керівниками депутатських фракцій і груп затверджується розпорядженням Голови Верховної Ради України на кожну сесію. Протягом сьомої сесії Верховної Ради України четвертого скликання заплановано 37 таких прийомів.
З листопада 2004 року приймальня Верховної Ради України працює за адресою: м. Київ, вул. Банкова, 6-8, 5-й під’їзд. Телефон для довідок 255-42-46.

Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.