Легка атлетика. Віджевано (Італія). Сергій Лебідь став переможцем марафону «Golden Shoe road race іn Vіgevano». Восьмикілометрову дистанцію Лебідь здолав за 23 хвилини та 19 секунд. Друге та третє місця — в кенійців Джона Коріра Черуйота та Девіда Челуле.
Пляжний футбол. У Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 8 травня стартує чемпіонат світу. До дюжини команд-учасниць потрапила також збірна України.
На першому етапі змагання відбудуться в чотирьох групах. Український колектив зіграє у групі С разом зі збірними Уругваю та ПАР. Перша зустріч нашої команди з Уругваєм (9 травня), а наступного дня її суперник — південноафриканці. До чвертьфіналу виходять по дві найкращі збірні з кожної групи.
Шахи. Софія (Болгарія). Український гросмейстер Руслан Пономарьов візьме участь у міжнародному шаховому турнірі, який відбудеться 11—22 травня. На змагання запрошено як гостя екс-чемпіона світу Боббі Фішера, котрий недавно оселився в Ісландії. У софійському турнірі участь братимуть зірки світових шахів: росіянин Володимир Крамник, болгарин Веселин Топалов, Вішванатан Ананд з Індії, угорка Юдіт Полгар та Майкл Адамс з Англії. Призовий фонд турніру становить 300 тисяч євро.