Участь у ньому взяли команди Литви, Білорусі, Естонії, Німеччини, Росії, України. Ініціатором турніру стала Литовська спілка журналістів та вільнюський футбольний клуб «Прелегентай». Запрошення отримали і журналісти Волинської області, які й склали основу української збірної. Поряд з представниками волинських періодичних видань Юрієм Безпятком («Волинь»), В’ячеславом Бєловим («Досвітня зоря»), Денисом Чернухою («Континіум»), Костянтином Лоцманом (керівник прес-служби облради) за команду виступали коментатори загальнонаціональних телеканалів Олег Шумейко («Інтер») та Ігор Циганик (Перший національний), а також Олександр Кунаков (журнал «Атака», Дніпропетровськ).
Поїздка українських журналістів на турнір до Вільнюса стала можливою завдяки особистому клопотанню Надзвичайного і Повноважного Посла України в Литовській Республіці Бориса Климчука і сприянню голови Волинської обласної ради Василя Дмитрука. Фінансування команди взяла на себе Волинська державна служба охорони.
У півфінальних поєдинках наша збірна впевнено здолала команди Естонії та Литви. За підсумками турніру вона посіла третє місце. А перше місце розіграли між собою литовські та білоруські працівники мас-медіа. Майже до останніх хвилин господарі були попереду — 3:1. Але білорусам вдалося встановити рівновагу — 3:3. Вони більш вдало пробивали післяматчеві пенальті.
 
Волинська область.