Як уже повідомлялося, кожного місяця у столичному концерт-холі «Фрідом» встановлюють ринг, на котрому відбуваються захопливі бої. Центральні — за звання чемпіона країни. Нам стало відомо, що 17 квітня — чергове боксерське свято. Але краще про це розповість президент НЛПБУ, народний депутат України Микола Лісін:
— Це буде, так би мовити, вже третя дія. Нагадаю, що на цьому рингу пояси чемпіонів України вибороли Олександр Гуров, Юрій Барашьян та Віктор Фесечко. А цього разу за чемпіонський титул у легкій вазі (61,7 кг) сперечатимуться досвідчений киянин Рахім Мінгалієв та харків’янин Вургар Гасанов (десять раундів по три хвилини).
А ще вболівальники побачать кілька рейтингових поєдинків. Спочатку — внутрішній (чотири раунди по три хвилини), у першій важкій вазі (90,7 кг). Учасники — Павло Очеретяний (Київ) і Олександр Курманов (Харків). А на закуску — міжнародні бої: українським спортовцям протистоятимуть загадкові та екзотичні майстри рукавички з Танзанії. У суперсередній вазі (76,2 кг) боксуватимуть Віктор Зінов’єв і Давид Мвашамбва, у напівважкій вазі (79,3 кг) — В’ячеслав Узелков—Ендрю Джордж (шість раундів по три хвилини) і Юрій Барашьян—Джозеф Марва (вісім раундів по три хвилини)...