Футбол. Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Перші матчі. 5 квітня.
«Ліон» (Франція) — ПСВ (Нідерланди). 1:1. Ліон. Стадіон «Жерлан». 39 178 глядачів. Голи: Малуда, 12 — Коку, 79.
«Ліверпуль» (Англія) — «Ювентус» (Італія). 2:1. Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 41 216 глядачів. Голи: Хююпя, 10, Гарсія, 25 — Каннаваро, 63.
Після цих зустрічей мало хто наважиться віддати перевагу комусь із квартету. Поєдинки відзначалися бойовитістю і безкомпромісністю.
У Ліверпулі господарі домінували в першому таймі. Вони переважали суперника у швидкості. А своїми довгими передачами практично нейтралізували потужний півзахист «Ювентуса». І два м’ячі ліверпульці забили фантастично красиві.
Здавалося, туринці деморалізовані. Але так думати могли лише наївні. Ібрагімович, Недвед, дель П’єро повели свою команду вперед. Командні швидкості «Ювентуса» помітно зросли. І нагорода за старанність та наполегливість не забарилася. Удар головою Каннаваро плюс невпевнена гра воротаря «Ліверпуля» Карсона — і туринці скоротили розрив у рахунку до мінімуму.
Усе добре починалося для господарів і в Ліоні. Вони не забарилися з узяттям воріт. Однак розвинути успіх їм не дали ейндховенці. А під завісу поєдинку активний Коку встановив рівновагу.