Хокей. Сосновець (Польща). Першість світу серед юніорів (U-18). Група В першого дивізіону. Збірна України (тренер Іван Правілов) провела вже два матчі. У стартовому наші хлопці упевнено переграли команду Норвегії — 5:1. А наступного дня її суперником були італійці. Цього разу спостерігалася гостра суперечка. Українці після двох періодів поступалися — 1:3. Однак у третьому виявили характер і чудові бійцівські якості. У підсумку перемога збірної України — 4:3! Чудовий старт. Але, як кажуть, кінець — справі вінець.
Сьогодні український колектив зіграє з латвійським. Далі суперники українців — хокеїсти Японії (6 березня) і Польщі (8 березня).
Результати інших матчів: Латвія—Японія. 3:2. Польща—Італія. 3:3. Норвегія—Латвія. 2:1. Японія—Польща. 4:6. Турнірне становище після двох турів: Україна — 4 очки, Польща — 3, Норвегія, Латвія — по 2, Італія — 1, Японія — 0.
Футбол. Нападник «Байєра» (Леверкузен) і збірної України Андрій Воронін залишиться в німецькому клубі ще на два роки. Нинішнього сезону наш форвард виступає за «фармацевтів» на правах оренди, бо він — гравець «Кельна». У його контракті є пункт про те, що українець зобов’язаний грати за «Кельн» лише в бундеслізі. За підсумками нинішнього сезону «Кельн» цілком здатний вийти до вищого німецького дивізіону. Тому й постало питання про майбутню долю футболіста. Менеджер Вороніна заявив, що нема жодних проблем. Усе вже давно вирішено. Андрій залишається гравцем леверкузенського клубу, з яким підписав новий контракт терміном на два роки.

***

Новим президентом РФС обрано Віталія Мутка, який є чинним президентом ФК «Зеніт» (Санкт-Петербург). Він виграв боротьбу в серйозних конкурентів — Анзора Кавазашвілі, Михайла Жукова та Олександра Тукманова. Щоправда, останні два претенденти знялися з виборчих перегонів ще до початку голосування.
До речі, участь у ньому брали 99 осіб, 96 з яких перевагу віддали Муткові. І лише один проголосував за Кавазашвілі. Два бюлетені визнали недійсними.
Попередника Мутка — В’ячеслава Колоскова — оголошено почесним президентом РФС. Згідно зі статутом організації В’ячеслав Іванович матиме в користуванні персональний автомобіль, мобільний телефон, кабінет, а також щомісячну заробітну плату — 80 тисяч рублів (приблизно 2 700 доларів США).
Бокс. Володимир Кличко наступний свій поєдинок проведе проти кубинця Елізео Кастільйо. Якщо раніше цей бій розглядали як один із можливих, то тепер він — уже вирішена справа. Представники обох спортсменів підписали контракт. Ця зустріч планується на 23 квітня.
Кастільйо народився 29 квітня 1975 року. На професіональному рингу дебютував 1996 року. З того часу він провів 19 боїв, з яких 18 разів виходив переможцем і лише один — програв. Його найбільше досягнення — успіх у поєдинку проти екс-чемпіона світу Майкла Муреро, який відбувся торік у липні.
Володимир Кличко нині перебуває у тренувальному таборі на Майорці, де готується до майбутнього поєдинку. Українець встиг провести вже понад 40 раундів спарингів проти Ларі Дональда. До того ж у списку спаринг-партнерів Кличка-молодшого поповнення: до табору приїхали Фернелі Феліз та Джонатан Бенкс. Збір на Майорці має закінчитися 16 квітня. Потім Володимир та його команда вилетять до Німеччини, де залишатимуться до поєдинку.
— Цей бій неабияк важливий для мене, — каже Володимир, — бо в разі перемоги я не тільки зможу підтвердити своє право боротися за титул чемпіона світу, а й вийду на фінішну пряму, яка приведе мене до зустрічі з Крісом Бірдом (чемпіоном світу за версією ІBF).