Вільна боротьба. Київ. Зал Республіканського вищого училища фізичної культури. V Міжнародний турнір пам’яті Степана Бандери серед юнаків та юніорів. Участь брали 300 спортовців з більшості регіонів України та гості з Ізраїлю. Ці заходи відбуваються під патронатом Конгресу українських націоналістів
Борці змагалися в чотирнадцяти категоріях. Приємно відзначити, що перші місця у різних вагових і вікових категоріях посіли: Василь Хартюк (Біла Церква), Олександр Дарієнко (Херсон), Сергій Єфименко (Харків), Юрій Баландюк (Львів), Вадим Ільчук (Київ), Сергій Рейвах (Дніпропетровськ).
Почесний гість турніру, онук провідника ОУН-УПА, Степан Бандера, який прибув з Торонто (Канада), сказав: “Я щиро вдячний за організацію заходу, присвяченого пам’яті мого діда. І гордий від цього. А ще відзначу високий професіональний рівень змагань”.
Ці турніри — свідчення того, що КУН опікується українським спортом і сприяє патріотичному вихованню молоді, пропаганді здорового способу життя, утвердженню принципів традиційної української моралі.