отримає Луцьк наприкінці цього року. Саме стільки працівників повинні прийти у виробничі корпуси нового підприємства, ключі від якого німецька сторона зобов’язалася передати 31 грудня.
Про це йдеться в угоді, яку підписали голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Бондар і головний представник фірми «Кромберг і Шуберт» Отрід Фоллерт. Ця урочиста подія відбулася у столиці нашої держави під час щорічного зібрання представників бізнесу, яке проводить Бюро делегата німецької економіки.
Символічно також те, що це — перші інвестиції в українську економіку після минулорічних президентських виборів. На цьому наголосила керівник Бюро Карін Рау.
Сподівання європейців на зміни в Україні — досить високі. Про це говорив у своєму слові голова Комітету з питань зовнішньої політики бундестагу Фолькер Рюе. Він, до речі, розкритикував «опір та егоїзм концерну «Аеробус», який фактично заблокував реалізацію спільного проекту німецько-українського літака Ан-70. Ф. Рюе висловив сподівання, що Україна також поповнить лави членів Європейського союзу.
Володимир Бондар, у свою чергу, переконаний, що це — лише перша ластівка: слідом прийдуть нові інвестиції в область, на чолі якої постала молода енергійна команда.