Велоспорт (трек). Лос-Анджелес (США). Чемпіонат світу. Українець Володимир Рибін виграв золоту медаль в індивідуальних перегонах переслідування за очками на дистанції 40 кілометрів. Він набрав 38 очок, випередивши на два пункти грека Лоаніса Тамурідіса. «Бронза» в іспанця Гуана Льянеррас-Россельо — 34 очки.
Футбол. Адміністрація Професіональної футбольної ліги надала клубам план календаря одразу на весь чемпіонат 2005/2006. З огляду на можливий вихід національної збірної України до фінальної частини чемпіонату світу, календар матиме досить незвичний вигляд.
Насамперед восени відбудеться не п’ятнадцять турів, як завжди, а сімнадцять. І чвертьфінали Кубка пропоновано провести до нового року. Старт другої половини чемпіонату плановано на середину лютого, а всі тури — проводити лише в неділю.
Фехтування. Лінц (Австрія). Чемпіонат світу серед кадетів та юніорів. Уже першого дня українці завоювали медаль. У змаганнях юніорок-шаблісток третьою фінішувала 17-річна Ніна Козлова.
А наступного дня срібною стала шабля 16-річного черкащанина Антона Кукси. Він переміг товариша по команді Андрія Ягодку, потім німців Макса Гартунга і Себастьяна Шредтера, француза Тімоті Лаллемана. І лише в фіналі поступився британцеві Олександрові о’Коннелу — 7:15.