Футбол. Позавчора ФІФА опублікувала черговий рейтинг-лист кращих збірних планети. Наша команда порівняно з попереднім списком поліпшила позицію на три сходинки і посідає тепер 46-те місце. Стосовно її суперників по відбірній групі до чемпіонату світу-2006, то збірна Греції йде чотирнадцятою, Туреччини — п’ятнадцятою, Данії — сімнадцятою. Албанці розмістилися на 88-му місці, грузини — на 100-му, а команда Казахстану — на 149-му.
Чільна частина рейтингу змін не зазнала. Як і раніше, список очолює збірна Бразилії, за якою йдуть французи та аргентинці.
А тим часом українська збірна в Кончі-Заспі готується до поєдинку з данцями (30 березня). Андрій Баль, який на вчорашній день очолював тренерський штаб, у розмові з кореспондентом «Голосу України» сказав таке:
— Працюємо за планом. На динамівській базі зібралися всі викликані на збір футболісти, крім Андрія Шевченка, котрий приїде трохи пізніше. Чи гратиме він у середу? Однозначно не відповім. Насамперед потрібно, щоб сам Андрій був у тренувальному таборі. Остаточне слово за лікарями...
Андрій Михайлович також зазначив, що не сумнівається в готовності Андрія Гусіна, котрий знайшов собі клуб. Дав позитивну оцінку кондиціям Максима Білецького та В’ячеслава Свідерського. Гру цих футболістів Баль разом з Олегом Кузнецовим переглядав у матчах чемпіонату Росії.
І насамкінець, сьогодні збірна України зіграє контрольний матч зі столичним ЦСКА.