Сердечно вітаю вас із професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
Ваша щоденна наполеглива праця — це постійна турбота про життєво важливі потреби наших громадян і неодмінна умова належного функціонування всього народногосподарського комплексу. Від її сумлінності, відповідальності, культури залежать облаштованість і працездатність людей, благополуччя і загальний соціальний настрій суспільства.
Сьогодні сфера житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення перебуває у процесі реформування, зазнає серйозних структурних змін. Тим вагомішими і ціннішими є ваші нинішні успіхи на шляху досягнення європейських стандартів якості життя.
Верховна Рада України всіляко сприяє формуванню законодавчої бази, спрямованої на вдосконалення роботи та подальший розвиток галузі. Новий потужний імпульс ринковим перетворенням у цій сфері надало ухвалення парламентом Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2004—2010 роки.
Тож нехай усвідомлення особливої важливості вашої праці, професійність, ініціатива і пошук допомагають вам долати наявні труднощі і надихають на підкорення нових вершин добротворення.
Зичу вам добра, щастя, благополуччя, вагомих здобутків у всіх починаннях.


Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України.