Питання поглибленої двосторонньої співпраці обговорили під час зустрічі голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах Станіслав Сташевський та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Сонг Джу.
Станіслав Сташевський висловив задоволення, що останнім часом зросла кількість візитів представників Корейської Республіки до нашої країни. Укладено 27 угод, які регулюють міждержавні, міжурядові та міжгосподарські стосунки між Україною та Республікою Корея, і всі вони ратифіковані Верховною Радою.
Щодо економічної складової, то, за його словами, товарооборот між Україною та Кореєю становить мільярд американських доларів. «Проте ми маємо поглиблювати міждержавні стосунки, і це дасть можливість значно збільшити обсяги товарообороту», — наголосив Станіслав Сташевський. «Стосунки у нас плідні, але слід їх якомога ширше розвивати, адже попереду є великі перспективи», — підкреслив голова комітету.
У свою чергу, Лі Сонг Джу привітав прагнення України розширити рамки співпраці та висловив бажання побудувати міцні міждержавні стосунки, які базувалися б на економічному співробітництві між обома країнами.