Учасники відразу кількох масових мітингів різних політичних партій, сил і громадських організацій зібралися перед приміщенням Верховної Ради Криму. Перед початком сесії представницького органу одні вимагали відставки, інші — продовження роботи нинішнього складу уряду автономії і його прем’єра.
Проте питання про відставку прем’єра до порядку денного сесії парламенту Криму не внесли. Після тривалих дебатів парламентарії проголосували за доопрацьовані програми соціально-економічного розвитку Криму й облаштування депортованих на нинішній рік. У робочому режимі на посаду начальника міліцейського главку Криму було затверджено Володимира Хоменка. Підтримано пропозицію Голови Верховної Ради Криму Бориса Дейча про скорочення витрат апарату уряду й переадресування цих коштів ветеранам війни і їхнім родинам. Всього у рік 60-ліття Перемоги їм виплатять п’ять млн. грн.
На сесії зареєстрували нову депутатську групу. Колишня «Сила у єдності», нині «Народний союз. Наша Україна» з лідером Анатолієм Бордюговим налічує 15 депутатів.