Вільна боротьба. Ташкент (Узбекистан). Кубок світу. Фінальний раунд. Збірна України посіла друге місце. Першими фінішували кубинці, які привезли на змагання найсильніший склад, де були присутні олімпійський чемпіон та срібний призер ігор в Афінах, а також абсолютний чемпіон світу. На третій сходинці фінішувала команда Росії. Окрім того, боролися спортсмени зі США, Узбекистану та Ірану.
В особистих змаганнях українські борці завоювали три медалі. Переможцями стали: Андрій Стадник (66 кг), Василь Тисменицький (96 кг). Срібну медаль у вазі до 120 кг здобув Іван Іщенко. Не загубилися й інші представники України. Алік Музаєв (84 кг) та Юрій Голуб (55 кг) посіли четверте місце, Віктор Білокопитий (60 кг) став п’ятим, а Володимир Сиротін (74 кг) — шостим.
Бокс. Бій за титул чемпіона світу серед професіоналів за версією WBC у суперважкій вазі між власником поясу українцем Віталієм Кличком та американцем Хасимом Рахманом, запланований на 30 квітня в нью-йоркському “Madіson Square Garden”, не відбудеться через травму Кличка. Перебуваючи в Києві, Віталій під час пробіжки ушкодив м`яз стегна. Це не дасть змоги повноцінно підготуватися Кличкові-старшому до бою з Рахманом. Найімовірніше, зустріч відбудеться влітку.
Фристайл. Мадонна ді Кампігліо (Італія). Етап Кубка світу. Український спортовець Енвер Аблаєв став переможцем в акробатиці. Ще два українці — Ігор Ішутко та Станіслав Кравчук — посіли на цих змаганнях високі четверте та п’яте місця відповідно. Другим на турнірі став Джерет Паттерсон (США), третім — росіянин Володимир Лебедєв.
Хокей. Відкритий чемпіонат Білорусі. Плей-оф. Визначилися півфіналісти. Нам приємно, що серед чільного квартету — київський “Сокіл”. Єдиний український професіональний клуб у чвертьфіналі здолав ХК “Гомель” — 3:2 (1:5, 3:1, 3:1, 3:7, 3:0). В 1/2 фіналу “Сокіл” поміряється силами з мінським “Кераміком”. Іншу пару складають білоруські колективи “Хімволокно” та “Юність”.
Білоруський президент Олександр Лукашенко — батько національного хокею, сам вправний гравець, схоже, наступив на горло власній пісні і підпустив до керівництва збірної своєї країни... американця Глена Ганлона, останнім місцем якого був клуб НХЛ “Вашингтон Кепіталс”. Раніше білоруський колектив очолювали тільки свої або російські фахівці. Ганлон на тренерському містку “Вашингтона” з’явився 10 грудня 2003 року. Він має також досвід роботи зі збірними. 1998 року був асистентом тренера національної команди Канади. Через локаут у НХЛ Ганлон певний час був безробітним. І от тепер працюватиме в Білорусі, повезе її збірну на чемпіонат світу до Австрії. Цей турнір відбудеться з 30 квітня по 15 травня у Відні та Інсбруку.
Шахи. Гаррі Каспаров в інтерв’ю “Еженедельному журналу” прокоментував своє рішення завершити кар’єру: “В шахах я зробив усе, що міг, навіть більше. Тепер маю намір використовувати свій інтелект і стратегічне мислення в російській політиці. Я не пішов, а перейшов. Переходжу до тієї сфери, де можу позитивно застосувати свій потенціал. Вважаю, що сьогодні країна рухається в неправильному напрямку. Тому треба допомогти Росії, допомогти російським громадянам зробити країну зручною, справедливою і вільною. Робитиму все можливе, щоб протистояти диктатурі Путіна. Дуже важко грати за країну, влада якої антидемократична. Цю проблему вирішуватиму разом з тими, кому дорога і небайдужа Росія”.