Справді-бо, права рука не знає, що робить ліва. Ситуація навколо акцій київського «Динамо» набуває нових обертів. Позавчора вдень Печерський суд столиці скасував свою постанову від 21 лютого, відповідно до якої було накладено арешт на 98,71 відсотка акцій ЗАТ «Футбольний клуб «Динамо» Київ». Суддя Інна Отрош прийняла таке рішення після того, як протягом установлених законом десяти днів офшорна компанія Pacіfіc Іnternatіonal Sport Clubs Lіmіted (її очолює російський бізнесмен Костянтин Григоришин) так і не надіслала до суду пакета документів, потрібних для офіційного подання позову. Компанії було надано 15 днів для оскарження цього вердикту в Апеляційному суді Києва.
Однак надвечір 9 березня інформагенції розповсюдили, посилаючись на прес-реліз згаданої офшорної компанії, інформацію про те, що у другій половині дня Печерський суд своєю ухвалою розширив засоби забезпечення позову і заарештував ... усі сто відсотків акцій ФК «Динамо» (Київ).
У прес-службі клубу нам повідомили, що не мають інформації про останнє рішення суду. Ситуація могла прояснитися вчора на прес-конференції голови опікунської ради клубу, народного депутата України Леоніда Кравчука. Ця подія мала відбутися, коли це число газети було вже підписано до виходу у світ. Отож подробиці повідомимо пізніше.
Відбулося засідання бюро ПФЛ, на якому серед низки питань розглядали епізод з відміною матчу 17-го туру чемпіонату країни «Борисфен» — «Ворскла-Нафтогаз» у Борисполі. Поле на тамтешньому стадіоні «Колос» через відсутність підігріву було непридатне для гри. Отже, бориспольцям зарахували поразку (+:-) й оштрафували на 5300 гривень.


Добірку підготував Віктор БРАНИЦЬКИЙ.