Футбол. Став відомий склад учасників XІІ міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського, який проходитиме 20—21 травня в Києві та столичній області.

У турнірі візьмуть участь молодіжні збірні: Молдови (U-21), Ірану (U-20), України (U-21), України (U-20), повідомив офіційний сайт ФФУ.

20 травня на стадіоні «Колос» у Борисполі відбудеться матч-відкриття змагань, у якому зустрінуться збірні України (U-20) та Ірану. В Києві зіграють Україна (U-21) та Молдова.

Наступного дня на НТК імені Віктора Банникова пройде матч за третє місце (15.00), а на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбудеться фінал турніру (16.00).

Згідно з регламентом турніру, якщо після завершення основного часу матчів команди заб’ють однакову кількість м’ячів, додатковий час не призначається. Переможець визначиться в серії післяматчевих пенальті.

Народні депутати Петро Порошенко, Віталій Кличко, Андрій Павелко, президент НОК Сергій Бубка, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс разом із юними динамівцями під час покладання квітів до пам’ятника Валерію Лобановському. Минулого вівторка виповнилося 12 років з дня смерті великого тренера.

Фото Миколи ЛАЗАРЕНКА.