Президент України Віктор Ющенко дав доручення Генеральній прокуратурі, Службі безпеки та Міністерству внутрішніх справ України повністю вивчити обставини загибелі екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Кравченка. Як тільки буде вивчено всі матеріали, Генпрокуратура інформуватиме Верховну Раду, ЗМІ та громадськість. Про це В. Ющенко заявив на брифінгу для журналістів у парламенті.

Глава держави повідомив, що вчора на 10 годину ранку було призначено допит Ю. Кравченка. За екс-міністром вели стеження працівники СБУ і Генпрокуратури «виключно за законом». В. Ющенко звернувся до політиків та журналістів з проханням «не розгойдувати країну» і не робити на розслідуванні справи Георгія Гонгадзе політичних спекуляцій, у тому числі й у залі Верховної Ради. Президент також закликав політиків «не розгойдувати політичні інтриги, думаючи про березень 2006 року», тобто про наступні парламентські вибори.
Віктор Ющенко запевнив, що справу Г. Гонгадзе буде доведено до кінця, і сьогодні силові структури роблять у розкритті справи Г. Гонгадзе те, що не вдавалося за останні чотири роки. Президент України наголосив: «Поведінка тих людей, які ведуть слідство, повинна базуватися виключно на законі, а весь український народ повинен бути готовим прийняти правду».