Український парламент активно підтримуватиме реалізацію домовленостей, досягнутих між президентами України і Грузії та урядами обох країн. Під час зустрічі Голови Верховної Ради з Прем’єр-міністром Грузії Володимир Литвин заявив Зурабу Ногаїделі, що одним із дієвих кроків у цьому напрямі може стати чергова міжпарламентська Асамблея країн ГУУАМ, яка відбудеться у травні.
Як повідомив прес-секретар глави ВР Ігор Сторожук, Володимир Литвин також зазначив, що в Україні високі очікування покладають і на заходи, заплановані в рамках року Грузії в Україні. Під час зустрічі відбувся обмін думками з широкого кола питань україно-грузинських взаємин. Голова українського парламенту висловив упевненість у можливості та необхідності активізувати співробітництво у різних сферах. Зокрема, завдяки поглибленню міжпарламентської складової спільної роботи.
Прем’єр-міністр Грузії підтвердив готовність своєї країни до подальшого розвитку політичного діалогу з Україною, підвищення ефективності економічної співпраці. Зураб Ногаїделі поінформував Голову Верховної Ради про підсумки зустрічей з керівництвом України, котрі оцінив як «дружні і результативні».