Біатлон. Новосибірськ (Росія). Чемпіонат Європи. Україна вже першого дня змагань отримала чемпіона і срібного призера! Титул завоював в юніорських спринтерських перегонах на 10 кілометрів Олег Бережний. А досвідчений Андрій Дериземля на аналогічній дистанції у дорослих був другим.
Варто зазначити, що срібного призера, чеха Ондрея Моравця, Бережний випередив на 43 секунди! Така значна перевага робить Олега явним фаворитом сьогоднішніх перегонів переслідування.
Футзал. Чехія. Чемпіонат Європи. Збірна України, яка вже двічі здобувала срібні нагороди в попередніх змаганнях і тепер має, поки що, титул віце-чемпіона континенту, на старті мінімально поступилася господарям чемпіонату — чеським спортовцям (1:2). У другому поєдинку нашим протистояла команда Нідерландів. Але цього разу українці були максимально зібрані, налаштовані тільки на перемогу. Адже втрата очок перекреслювала їхні сподівання на продовження виступів на чемпіонаті. Одне слово, підопічні Геннадія Лисенчука здобули переконливу перемогу — 4:1.
Решта результатів матчів у нашій групі: Росія—Нідерланди. 5:3. Росія—Чехія. 4:1. Сьогодні ми зустрічаємося з росіянами. Нам знову потрібна перемога. А ще бажано, щоб збірна Чехії не виграла в суперників з Нідерландів.
Легка атлетика. На засіданні виконкому національної федерації затверджено склад збірної України для участі в чемпіонаті Європи-2005 у приміщенні, який відбудеться з 4 по 6 березня в Мадриді.
За нагороди континентальної першості у столиці Іспанії збираються поборотися понад два десятки українських атлетів. Серед них чимало відомих імен. Це —Костянтин Васюков (біг на 60 метрів), Дмитро Глущенко (200 м), Володимир Демченко (400 м), Олег Лобанов (800 м), Іван Гешко (1500 м), Сергій Демедюк (60 м з бар’єрами), Валерій Васильєв, Володимир Зюськов, Олексій Лукашевич (усі — стрибки в довжину), Микола Саволайнен (потрійний стрибок), Денис Юрченко, Руслан Єременко, Владислав Ревенко (всі — стрибки з жердиною), Наталія Пигіда (400 м), Тетяна Петлюк (800 м), Ірина Ліщинська (1500 м), Тетяна Головченко (3000 м), Ірина Коваленко (стрибки у висоту), Наталія Добринська (багатоборство) та жіноча естафета 4 по 400 метрів.