Криворізькі соціалісти (перший секретар міськкому партії — Інна Іванченко) мали намір пікетувати президентську канцелярію з вимогою відставки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Сергія Касьянова. Дізнавшись про плановану акцію, він запросив криворіжців до обласного центру. Соціалісти, котрі вже, до слова, замовили автобуси і сало в дорогу, від аудієнції не відмовилися...

...Зустріч розпочалася не з претензій до призначеного, але ще не представленого голови ОДА, а з прохань і пропозицій, що й дало змогу провести її в доброзичливому, конструктивному руслі.
— Наша парторганізація, яка зробила чимало для перемоги команди Віктора Ющенка, хотіла б бачити на ключових посадах у регіоні чесних, не пов’язаних із бізнесом людей, — зазначила Інна Іванченко, назвавши і посади, і кандидатів на них.
Сергій Касьянов, за його зізнанням, з моменту призначення провів чимало переговорів з політичними партіями, бізнесменами і тими, хто, не приховуючи своїх інтересів, прагне захопити керівні крісла.
— З вами приємно спілкуватися, бо ви піклуєтеся не про себе, не про портфелі для партійного боса, а пропонуєте гідних людей, які працюватимуть на Кривбас, — резюмував голова ОДА. І пообіцяв обов’язково врахувати думку співрозмовників під час призначення керівників на місцях.
Криворіжців це влаштувало. Але вони не приховували, що, порахувавши восени курчат, не унеможливлюють закупівлі партії сала...

Дніпропетровська область.