Позавчора віце-прем’єр-міністр з питань євроінтеграції Олег Рибачук представив активу Волині нового голову облдержадміністрації Володимира БондарЯ.
— Немає і не повинно бути конфлікту між владою і народом, — сказав, звертаючись до присутніх, Олег Рибачук. — І тому люди повинні відчути, що вони мають свою владу, що місцева влада — це та інстанція, куди вони можуть прийти і знайти захист.
Новопризначений голова Волинської облдержадміністрації Володимир Бондар зазначив:
— На шляху до позитивних змін у нашому житті нам в найкоротші терміни разом доведеться подолати залишені у спадщину минулою владою хабарництво і корупцію, зрощення влади і тіньового бізнесу. Влада на Волині віднині буде відкритою. Кожен громадянин зможе отримати вичерпну інформацію про роботу будь-якого її органу. Ми розуміємо, що Волинь — це ворота України в європейську спільноту, тому найпріоритетнішою для нас буде програма транскордонного співробітництва.
У всіх своїх подальших кроках, починаннях і задумах нова волинська влада спиратиметься на людей, які своєю працею завжди підтримували престиж нашого краю, відстоювали свободу і добре ім’я України як держави.

Волинська область.